Att man aldrig vänjer sig!

Att man aldrig vänjer sig!

söndag 20 oktober 2013

Tack

Tack ni snälla rara, men tyvärr varade inte "glädjen" särskilt länge för igår började det blöda. Det var ju inte helt oväntat så jag hann aldrig bli riktigt glad. Anade ju vad som var på gång och därför testade jag tidigare för att förstå vad för sorts blödning det skulle vara fråga om OM det skulle börja blöda, mens eller missfall! Vill ju knappt kalla det för missfall när det är så tidigt. Jag vet inte vad jag riktigt ska tro och tänka om detta, kanske bäst att jag vare sig tror eller tänker! Men embryot var ju så fint, högkvalitet. Det borde ju ha fäst och inplanterat sig i och med utslag på HCG, men vart gick det sedan snett? Ja det kan ju jag aldrig veta, och inte heller är det min sak att ta reda på det! Vet inte om RMC har någon tanke kanske, det tycker jag att de borde ha de är ju proffs på detta. Vid två tillfällen har mina graviditeter upphört i detta tidiga skede runt vecka 4-5.

Det känns ganska bra att det finns ett embryo kvar i frysen, funderar en del kring hur detta ska gå till?! Fan det blir ju vårt sista försök om de sätter in det, om jag förstått det rätt. Känns ju knappt som att det hela har börjat. Sedan blir det att betala för att man ska få en bebis, helt fullkomligt sinnessjukt! Jag förstår inte att man inte har kommit längre i denna fråga!! Men vi får väl börja försöka själva då och så får jag dra på mig ett par utomkvedshavandeskap istället, operationen och allt därtill kring detta borde inte bli billigare!

Jag kommer inte göra någon grej av detta, folk i vår närhet vet om att vi har påbörjat IVF och det räcker så. De behöver inte veta hur det går och resultatet, näe nån motta får det vara! Hade det hela lett till en graviditet hade kompisar osv inte fått veta det förrän om tre månader. Tiden går snart och vi har förhoppningsvis gått in på vårt nästa försök under denna tid. Mina föräldrar är fullt insatta och har varit fullt engagerade under hela denna tid, så de får ju veta såklart.

Som om detta inte vore nog så är jag sjuk idag! Förkyld och ont i bihålorna, halsen och huvudet! Men man ska väl inte klaga i onödan, näe vars jag har verkligen försökt att inte klaga under denna tid och jag har lyckats bra med det :-)

3 kommentarer: