Att man aldrig vänjer sig!

Att man aldrig vänjer sig!

fredag 18 oktober 2013

Ett plus är ett plus...

Japp idag har vi testat och testet visar GRAVID!!! Det var inte vad jag väntat mig, då jag tvivlat den senaste veckan. Det är skönt att veta att Glader har fäst och fortsatt sin utveckling. Ja så lång allt bra! Veckoindikatorn visar 1-2 veckor och det är jag ju mindre nöjd över. Iofs rör det sig väl inte om så värst mycket mer det är ju 3 veckor sedan befruktning på måndag. Men detta i kombination med mina förbaskade bruna flytningar som pågått sedan i torsdags. Envist å jävligt! Inget färskt blod, bara brunt. Men ändå, vart kommer det ifrån? Vill bara att de ska sluta och att veckoindikatorn ska visa 2-3 veckor på min testdag. Nepp tar inte ut något i förskott inte alls! Utan jag får fortsätta studera trosorna denna helg i hopp om att det bruna ska sluta. Jag tror mig inte känna nga graviditetssymtom, ja inget är som väntans tider eller?! 

8 kommentarer:

 1. Såååååååååå roligt!!!!!! Veckoindikeringen verkar ju vara lite knas överlag. Men att vänta och se är sjukt mycket nittiotal. Var har forskningen varit i att veta att allt är okej vansinnigt tidigt i en graviditet?!! ;) Kan man ta kort på universums födelse (eller näst intill) så borde man ju kunna se om ett litet embryo mår bra. Hmmm, inte för att jag själv går och väntar eller så ;)

  Men kul i alla fall! Grattis! Vilken härlig helg för er!! =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kloka ord, ja varför har man inte kommit längre?!

   Radera
 2. Grattis! Så länge det bara är brunt och inte rött så är det säkert ingen fara. :)

  SvaraRadera
 3. Jihu!! Stort grattis!!
  Veckoindikatorn visade konstigt på mig också. Ta vanliga stickor och titta på stegringen där istället! Kraam

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nästa gång blir det stickor, ska bojkotta de där testen med veckoindikator from nu!

   Radera
 4. Å men grattis till pluset... så länge det inte är färskt rött så är det nog ingen fara men jag vet hur svårt det är att släppa oron. Den finns där hela tiden, vare sig man vill eller inte.
  Men ett stort steg är att blir gravida och det ha ni lyckats med.. njut av det :)

  SvaraRadera
 5. Stort grattis till +:et och lycka till framöver! :)

  SvaraRadera