Att man aldrig vänjer sig!

Att man aldrig vänjer sig!

fredag 30 augusti 2013

Puff puff

Igår böjade jag med min nässpray, tre gånger om dagen ska jag spraya. Har valt tidpunkterna 06.30, 14.30 och 22.30. Jag kan vara lite slarvig när det kommer till exakta tidpunkter, nu är det noga. Min kära sambo känner ju mig vid det här laget och har åtagit sig att ha koll på tiderna. På morgonen och kvällen säger han till. Igår kväll ville jag gå och lägga mig runt 22 varav min sambo genast sa "det kan du inte du ska ta nässprayen vid halv". Han vet att jag gärna somnar som en stock när jag väl lagt mig men jag fick iaf lov till att lägga mig i sängen med datorn ;-) På dagen är jag ju på jobbet och därför har han satt en klocka på mig med larm som ringer vid 14.25 ;-) Med sprayen går det bra, inga biverkningar ännu! Om två veckor är det undersökning för att se att min kropp blivit nedreglerad innan sprutstart. I helgen var jag med goa kära å fina vänner på Miss Li, lika fantastiskt som sist. Vi hade en superkul kväll och helg. De båda känner till kommande IVF behandling och de säger så många kloka, fina och uppmuntrande saker. Min mamma har lite svårt att tygla sig och frågar ofta när ska du börja med det, när händer det och när gör de det osv. En sak i taget får jag säga till henne, jag vet ju faktiskt inte riktigt heller. Det beror ju lite på hur kroppen reagerar på hormonerna. Annars knaprar jag i mig en hel del nu.
morgon: 1 tablett levaxin och 1 puff med sprayen
em: 1 puff
kväll: 2 norprolac, 1 folsyra och 1 puff

Men det går bra så jag klagar inte! Jag stormtrivs på mitt nya jobb som familjerättssekreterare. Alla kollegor och min chef är så gulliga. Det är verkligen lugnt där, både i lokalerna och i arbetsmängd....så himla skönt. Efter att ha jobbat som socialsekreterare i över 6 år på en myndighet med frågor som gäller barn så vet jag vad det innebär att ha mycket att göra på jobb om man säger så. Nu går jag liksom bara å väntar på att det ska smälla till...men det finns ju inget där direkt som kan smälla till...perfekt för mig just nu! Bara att njuta och se det som en perfekt tajmning utifrån IVF:en! IVF, suprecur :-)))) Nu helg, SKÖNT!


Bilden är lånad från google.

2 kommentarer:

  1. Hur går det med puffandet så här långt? Du puffar en dag före mig, dag 3 idag :-)

    SvaraRadera
  2. Hahaha...jo då det går bara bra med puffandet! Jag är inne på dag 8 idag och har passerat en vecka :) Jag får anstränga mig för att hålla tiderna, skulle ha gått åt skogen om jag inte hade min sambo till hjälp. Jag har inga biverkningar vad jag märker iaf ;) Min sambo hummade lite när jag nämnde ngt om att jag inte kände av nga humörsvägningar...men jag tycker iaf att jag är glad! Går det bra för dig? Har du några biverkningar? Nästa vecka på onsdag är det undersökning och på torsdag är det telefontid med RMC så då får jag veta om jag ska fortsätta mitt puffande eller om jag ska vidare till nästa steg :)

    SvaraRadera