Att man aldrig vänjer sig!

Att man aldrig vänjer sig!

torsdag 21 november 2013

En riktig jävla prövning

Tveksam, fundersam, skeptisk, kluven....ja allt detta på en och samma gång. Det gäller FET förstås. Mina hormoner är konstigt nog normala efter den stora bomben med hormoner från IVF:en. TSH är nu normalt och prolaktinet stabilt. Nöjde mig med resultatet "normalt" avseende TSH, kontrollmänniska som jag är ville jag ju helst fråga endokrinologen om värdet, men någon del av mig sa mig att inte göra det. Normalt får duga! Endokrinologen tyckte dock att mitt prolaktinvärde skulle ner ytterligare m a a IVF, värdet är normalt men utifrån att jag vill bli gravid ska det ned ytterligare :-(((( Så ska jag då utgå ifrån att första IVF försöket bara var förgäves? Får nu äta tre norprolac till kvällen. Alltid är det något skit som poppar upp. Inför första IVF:en dök det där med TSH värdet upp och skapade oro, förvirring och irritation. Då kan jag tillägga att mitt TSH för tidpunkten var mer normalt än någonsin tidigare, och jag har inte tidigare blivit medicinerad. Den här gången ska tydligen mitt prolaktin ner ytterligare, något som tydligen inte var angeläget inför min första IVF och då är värdet samma nu som då? Så jag vet inte vad jag ska göra...inte alls! Vänta eller köra? Endokrinologen lägger över på RMC och jag blir galen om de i sin tur hänvisar mig till endokrinologen! Kanske ska jag också få uppleva det där med att hamna mellan stolarna, få uppleva det som mina klienter brukar prata om?! Ja men visst dra igång allt skit som bara finns, kasta in mig i skiten bara och låt mig få känna på allt! En riktig jävla prövning ska du få nu...varsågod!

Sedan är jag väldigt skeptisk till FET, utan att egentligen veta något om det. Näe sista försöket går nog också åt skogen! Vi kommer att få betala och låna en jävla massa pengar....FÖR ATT FÅ BARN?!! Vi kommer om ett år sitta där med våra feta lån och en rad misslyckade IVF försök bakom oss, familjen kommer uppmana oss att sluta och vi kommer att vara endast bittra! Sedan finns det idioter som säger att deras sätt att komma ifrån en pressad arbetsplats (min förra arbetsplats) är att skaffa barn. All olycka till dem, kasta in dem i skiten!

3 kommentarer:

  1. Kul att höra från dig igen! Jag känner mig super opepp, men hoppar på tåget ändå. Vänta tjuvar nu på glada gubben och är skitnervös att han dyker upp på fel dag och att det därmed blir FET på en helg.

    SvaraRadera
  2. Ja det var ju också en väldans entré jag gjorde, surare och negativare än någonsin! Men men....tack för att du följer mig! Följer din ägglossning...hahaha... och tror du klarar det! Men kroppen lever sitt eget liv ibland, vilket kan vara sååå irriterande!

    SvaraRadera
  3. Vi betalade 27k för försöket vi gjorde senast. Är för tillfället på ruvardag 4, får hoppas att det är väl investerade pengar!

    SvaraRadera